12 декември е ключова дата за тежката категория, смята мениджърътАгентът

...
12 декември е ключова дата за тежката категория, смята мениджърътАгентът
Коментари Харесай

Еди Хърн: Ако Антъни Джошуа не допусне изненада срещу Кубрат Пулев, много врати се отварят

12 декември е основна дата за тежката категория, счита мениджърът

Агентът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, дефинира датата 12 декември като основна за бъдещето на тежката категория в бокса. Именно тогава британецът ще пази международните си трофеи на WBA, WBO, IBF и IBO против Кубрат Пулев. И за разлика от други свои изявления, този път мениджърът не бе безапелационен, че Кобрата ще загуби и мачът на процедура е протоколен.

„ Ако Джошуа не допусне изненада против Пулев, доста порти се отварят пред него. Но до момента в който този мач не се изиграе, би трябвало да сме деликатни. 12 декември е основна дата за тежката категория”, показа Хърн.
Той направи този коментар като отпратка към мач с Тайсън Фюри за пояса на WBC.
„ Боб Аръм твърди, че Пулев ще нокаутира Джошуа и подобен мач няма да има. Но в случай че това не се случи, нямало проблем за организирането му. Явно обаче спънки съществуват, тъй като Фюри не може да си откри противник за декември и търси подобен за март. Ние няма да го чакаме. Ако той направи промеждутъчен дуел, то ние ще се насочим към отбрана против Александър Поветкин”, сподели още Еди Хърн.
Мениджърът показа мнение и по отношение на новото предпочитание на Дионтей Уайлдър да се бие с Дилиън Уайт. Бронзовия бомбардировач провокира Костотрошача с думите: „ Пичът е захласнат от мен. Държи се като че ли сме били гаджета и след това сме се разделили по кофти метод и той не може да го преживее. Може би си пада по мен или нещо, не знам. Имам лист – Анди Руис, Хелениус, Джоузеф Паркър, Усик”.

Хърн отговори: „ Не виждам в този лист Джошуа. Явно Уайлдър още е много уплашен. Няма да получи мач с Уайт. След като Дилиън бие Поветкин, той ще е на линия за пердах с Фюри. Доста неща има да се случат в идващите месеци, само че всичко стартира от 12 декември”. Тайсън от своя страна пък е сигурен на „ 100 милиона %, че ще бие Джошуа без затруднения”. " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР