12 билборда, разположени на различни места в Монтана, ще информират

...
12 билборда, разположени на различни места в Монтана, ще информират
Коментари Харесай

Монтана се отчита на гражданите за изхарчени европари с билбордове

12 билборда, ситуирани на разнообразни места в Монтана, ще осведомят жителите за изпълнените с пари от Европейски Съюз планове. Те се намират на бул. „ Хаджи Димитър”, в парковете „ Огоста”, „ Калето”, „ Монтанензиум”, „ Градска градина”, състезателен комплекс „ Стадиона”, парк и храм „ Свети Дух”.
На билборд ще бъдат показани и данни за най-значимите поправки, правени през последните 50 години в учебни заведения и детски градини: на постройката и двора на двете гимназии, Трето и Четвърто учебно заведение, Четвърта и Седма детска градина.
„ Така жителите ще могат да видят още веднаж къде са вложени евросредства, сподели кметът Златко Живков по време на общественото разискване на осъществяването на бюджета за предходната година. През 2018-а в Монтана в тези обекти са вложени блеза 12.5 млн лв..
„ Няма да можем да покажем всичко, което е направено, изключително в селата на общината. В 23-те кметства към този момент има 23 черкви – построени и строящи се, както и 23 читалища, означи кметът. Защото общината не е единствено град Монтана, това са на първо място 40 000 поданици, от които близо 10 000 живеят в селата, добави той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР