117 растения канабис са открили при специализирана операция служители на

...
117 растения канабис са открили при специализирана операция служители на
Коментари Харесай

Удар на полицията във Враца! Разбиха две плантации с голямо количество канабис

117 растения канабис са разкрили при профилирана интервенция чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца, научи организация BulNews.
В събота чиновници на бранш престъпна полиция при дирекцията и сътрудниците им от полицейския сектор “Дъбника “-Враца, провели акция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с наркотични субстанции. В хода на интервенцията, в аграрен парцел /запустял лозов масив/ във „ Врачански лозя “, били открити засадени 57 растения от рода на конопа с височина, варираща от 60 см. до 120 см.
Униформените незабавно съставили проект по какъв начин да заловят дилърите. Скрили се и зачакали да видят кой ще влезе в парцела. Не след дълго към канабиса се запътили двама мъже. Полицаите незабавно ги задържали, а до
автомобила, с който пристигнали имало туби с вода, готова за поливане на растенията. От парцела са конфискувани 57 растения с общо тегло 4.200 кг зелена листна маса - канабис.
В районното ръководство във Враца са арестувани 34-годишен мъж от село Косталево и 41-годишен мъж от Враца. Образувано е досъдебно произвеждане.
На същата дата, след оперативно-следствени дейности извършени от бранш престъпна полиция и чиновници на УП-Криводол, в местността „ Церака “ в землището на Криводол, са открити 60 растения от рода на конопа с височина от 80см. до 100см., със зелена и суха листна маса с общо тегло 2.750 кг. Растенията са открити засадени в пластмасови кошчета. Листната маса е конфискувана, а растенията са изкоренени.
Образувано е досъдебно произвеждане.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР