1109.15 лв. събраха феновете на стадион „Ивайло” по време на

...
1109.15 лв. събраха феновете на стадион „Ивайло” по време на
Коментари Харесай

Феновете събраха 1109 лв. за 4-годишния Дариан, Дунав почете Трифон Иванов

1109.15 лева събраха почитателите на стадион „ Ивайло” по време на вчерашния мач Етър – Дунав. Събраната сума е в поддръжка на 4-годишния Дариан от В. Търново, който страда от детска церебрална парализа. На стадиона бяха ситуирани 5 урни, една от които – в бранша за посетители по избор на почитателите на Дунав.

" Благодарим на всички, които пристигнаха през днешния ден и отделиха от средствата си, с цел да оказват помощ на Дари! Специално почитание за момчетата от Дунав (Русе), които се включиха в акцията и с това за следващ път доказахме, че първо сме хора, след това сме българи и по-късно почитатели на разнообразни тимове! Уважение!”, оповестиха от Ултра Фронт Боляри.

Изключителен почит, взаимно почитание и приятелско отношение демонстрираха почитателите на двата тима. Гостите бяха подкрепени от над 80 свои последователи. През цялото време агитките на „ виолетовите “ и „ драконите “ подкрепяха горещо своите любимци с песни и викания, без нецензурни думи и обиди. Това единствено може да покаже на футболна България при каква атмосфера се играят мачовете на стадион „ Ивайло”.

След края на срещата почитатели на русенския отбор пристигнаха пред основния вход на стадиона, където поставиха специфичен венец пред паметната плоча на Трифон Иванов – от името на последователите и на ФК „ Дунав “ в памет на великия „ стоманен “ бранител. Респект!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР