11-ят слънчев ден е светъл и радостен. Подходящ е за

...
11-ят слънчев ден е светъл и радостен. Подходящ е за
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди: Не обръщайте внимание на сънищата!

11-ят безоблачен ден е ярък и щастлив. Подходящ е за ограмотяване, четене и обучение. Трябва да отреагирате незабавно на изменящите се обстановки, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си, представена от bulgaria.utre.bg.

Основната рекомендация през днешния ден е:”Прави всичко бързо “, прибавя тя.
„ В този ден се предлага всичко да се прави с лекост, бързо, да се приведе дом

ът в ред, да се одобряват посетители. Занимавайте се с доста каузи, не зацикляйте единствено върху едно нещо! Да бъдете от самото начало все едно на педал. Денят е добър за пътешестване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят по какъв начин да уловят момента. Изчистете дома си до искра “, поучава астрологът.

„ Добре е да шиете нещо или да вършиме ремонт. На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с образованието им! Спомнете си и своето детство! Купете си нещо, което сте мечтали в детството, само че не сте го имали, нищо, че към този момент сте огромни! Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Ако имате Рейки степен, в този момент можете да работите с вътрешното си дете и да изпратите сила “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ Не бива да се копае земята, да сеете или да садите. Нежелателно е да се гладува, с изключение на за тези, които към този момент са почнали авансово недояждане. Да не се осквернява въздухът с цигарен пушек да вземем за пример! Не се предлага да сте мудни в дейностите, доста да спите и да мързелувате. Не се предавайте на унинието! Не се предлагат планомерни дейности. Плановете може да бъдат разрушени или да се осъществят на назад. Нищо не късайте, не режете нищо! Този ден е за съзидание, не за опустошение “, изяснява астрологът.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

„ Придържайте се в облеклото към ярките цветове! Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно “, прибавя тя.

„ Да не се обръща внимание на сънищата в този ден! Сбъдват се единствено съответните сънища. Не е хубаво да сънувате умряли. Ако те ви викат – загуби и ограничения. Ако сънувате кон, подкова – знак за позволение на спешна обстановка “, изяснява Ивелина Пенчева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР