11 трика, които ще направят живота ви по-лесен Никой не

...
11 трика, които ще направят живота ви по-лесен Никой не
Коментари Харесай

11 трика, които ще направят живота ви по-лесен

11 трика, които ще създадат живота ви по-лесен

Никой не обича досадните домашен отговорности. За старателната стопанка тези задания са много изморителни! Но всичко се трансформира, в случай че знаете следните трикове.

Трикове, които ще създадат живота ви по-лесен

1.Самозалепващите листчета ще ви оказват помощ да се отървете от прахта и трохите сред клавишите на клавиатурата.

2.Ако велкро лентата е мръсна, използвайте остаряла четка за зъби, с цел да я почистите. Движете четката в една посока. Така ще почистите целия отпадък, който не разрешава на лентата да се залепи!

3.За да удължите живота на самобръсначката си, поставете я във водка след приложимост! Така ще удължите живота й. Освен това, водката е отличен способ за стерилизация.

4.Ако забравите да извадите салфетка или билет от джоба си, дрехата ще пострада по време на прането. Аспиринът оказва помощ за премахване на неприятните хартиени останки! Добавете няколко таблетки към водата, накиснете облеклата в този разтвор.

5.Ако търсите малко нещо на пода, като контактни лещи или парче стъкло, поставете чорапогащник на тръбата на прахосмукачката.

6.За да наточите тъпите ножици, използвайте стъклен буркан. Режете стъклото с ножицата с леко прилепяне.

7.За разчистване на кожената и всякаква друга чанта от неприятни миризми ще помогне содата! Сложете чорап със сода в чантата и оставете за през нощта.

8.Ето по какъв начин да налеете вода в кофата, в случай че нямате маркуч на разположение!

9.За да спасите или подхраните стайните растения, използвайте примес от кафе и вода за поливане. Сварете смляното кафе, както нормално, разредете с вода в съответствие 1:1. Безценен тор!

10.Ако плодовите мушички стартират да се появят в кухнята, не бързайте да се отчайвате! Смесете 30 мл. водка, 3-4 капки препарат за миене на съдове и 400 мл. вода. Обработете с тази примес региона на местообитание на насекомите и те бързо ще изчезнат.

11.Страхотна концепция – почистете обувките със остарели чорапогащи. Особено добър трик, който работи чудесно при велурени обувки! Почистете обичания си чифт с чорапогащник и незабавно ще забележите разликата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР