Южната германска провинция Бавария частично ще съживи туризма в края

...
Южната германска провинция Бавария частично ще съживи туризма в края
Коментари Харесай

Бавария съживява туризма в края на май

Южната германска провинция Бавария частично ще съживи туризма в края на месеца, съобщиха Ройтерс и Франс прес, позовавайки се на премиера на провинцията Маркус Зьодер.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7250
Хотелите ще отворят врати през уикенда на Петдесетница на 30 май, но ще има въведени ограничителни мерки.

Ресторантите в богатата алпийска провинция ще заработят от средата на май, но ще се спазва дистанция, за да се намали рискът от зараза с коронавирус, и ще затварят в 22 часа, уточни Зьодер.

Ще разрешим хотелите и туризма от уикенда на Петдесетница, 30 май, но без сауните, центровете за процедури или басейните, каза той пред репортери, предава БТА.

Дойде моментът за разумно отваряне. Очевиден е успехът в борбата срещу пандемията от коронавирус, заяви Зьодер, цитиран от Франс прес.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7250  Израелският парламент удължи периода на следене на хората с ковид Израелският парламент удължи периода на следене на хората с ковид  Австрия мина първия стадий от смекчаването на ограниченията против ковид без увеличение на броя на инфектираните Австрия мина първия стадий от смекчаването на ограниченията против ковид без увеличение на броя на инфектираните  Какво плануват измененията в Закона за здравето след края на изключителното състояние? Какво плануват измененията в Закона за здравето след края на изключителното състояние?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР