Шокиращ обрат претърпя процеса за убийството на Десислава Стоянова, която

...
Шокиращ обрат претърпя процеса за убийството на Десислава Стоянова, която
Коментари Харесай

Шокиращ обрат за убийството на Десислава от Боби Хлебаря в Созопол!

Шокиращ обрат претърпя процеса за убийството на Десислава Стоянова, която издъхна в адски мъки на 19 юни т.г. в Созопол, информира Флагман. Разследващите още в първите часове привлякоха като обвиняем брат й – Борислав Стоянов, по прякор Хлебаря, който направи самопризнания и случаят се смяташе за приключен.

Днес се проведе първото заседание по делото, а твърденията на 55-годишния мъж бяха меко казани скандални. Той се отрече от показанията си и каза, че ги е дал под натиск в Пето РУП. Тогава имал високо кръвно, бил лабилен и буквално изнуден от полицаите да поеме вината, твърди днес Стоянов.

От думите на защитника му адв.Георги Бончовски стана ясно, че те имат основателни подозрения кой може да е извършил убийството. Това е съсед с инициали М.Ц.. Той и Десислава били приятели, редовно пиели заедно. Настояха да се изиска съдебна справка и да се разследва тази версия.

Адв.Бончовски настоя като доказателства да се приложат и камерите от видеонаблюдението на Созопол на 17 юни, защото щели да докажат, че Боби Хлебаря се прибрал в дома си след часа на убийството – 9:30 часа.

За следващото заседание, което ще се проведе на 10 декември ще бъде разпитана съседката Красимира Станчулова, която според защитата ще даде допълнителни показания за убийството. Ще бъде изгледани и видеозаписите от входа на Созопол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР