Френските здравни власти съобщиха днес за 3063 нови заразени с

...
Френските здравни власти съобщиха днес за 3063 нови заразени с
Коментари Харесай

Броят на новите случаи на COVID-19 във Франция намалява, но броят на хоспитализираните отново расте

Френските здравни власти съобщиха днес за 3063 нови заразени с коронавируса в последните 24 часа, което е сериозен спад в сравнение с регистрираните вчера 11 533-ма нови случая, но броят на хоспитализираните с COVID-19 бележи ръст трети пореден ден, съобщи БТА.

Числеността на новите случаи в понеделниците по начало е по-малък поради по-малкото тестове, извършвани в неделя. Броят на починалите от COVID-19 във Франция се е увеличил в последното денонощие с 371 до общо 58 282-ма души, след като в неделя смъртните случаи бяха 150.

Заразените с коронавирус във Франция от началото на пандемията са вече общо 2 379 915, което нарежда страната на пето място в света по този показател.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16740  Затягат локдауна в Лондон Затягат локдауна в Лондон  47 мобилни екипа за имунизация ще работят в цялата страна 47 мобилни екипа за имунизация ще работят в цялата страна  Жена на 104 години се излекува от ковид в Испания Жена на 104 години се излекува от ковид в Испания
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР