Управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина ГеоргиеваКристалина Иванова

...
Управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина ГеоргиеваКристалина Иванова
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева призова за сътрудничество в борбата с пандемията и стимулирането на икономиката

Управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование предупреди, че прибягването до протекционизъм може да отслаби перспективите за възстановяване на световната икономика, в момент когато е възможно да се появят по-неблагоприятни сценарии в зависимост от развитието на пандемията, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7548
" Все още има голяма несигурност за влиянието върху здравето и икономиката на пандемията от коронавирус ", каза Георгиева на онлайн форум.

Кристалина Георгиева похвали Япония за средствата, които отделя за борба с пандемията от коронавируса

Запитана доколко е обезпокоена, че нарастващото напрежение между САЩ и Китай може да застраши световната икономика, директорът на МВФ отговори, че е изключително важно " да устоим на това, което може би е естествен импулс да се оттегляме зад границите си ".

Възобновяването на световната търговия е жизнено важно за възстановяването на световната икономика, подчерта тя.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7548  Какви са последните данни за разпространяването на COVID-19 в Хасково Какви са последните данни за разпространяването на COVID-19 в Хасково  Хората в Мадрид ще получават гратис маски Хората в Мадрид ще получават гратис маски  44 пандизчии са дали позитивни проби за COVID-19 в затвор край Истанбул 44 пандизчии са дали позитивни проби за COVID-19 в затвор край Истанбул
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР