Трите министерски оставки ще бъдат внесени в парламента в четвъртък.

...
Трите министерски оставки ще бъдат внесени в парламента в четвъртък.
Коментари Харесай

Извънредно: Борисов обяви съдбата на тримата министри в оставка и кои ще ги сменят

Трите министерски оставки ще бъдат внесени в парламента в четвъртък. Имаме мнозинство да бъдат подкрепени и трите. Това каза в Министерски съвет премиерът Бойко Борисов след Коалиционен съвет ГЕРБ- „ Обединени патриоти “.

„ Не можем да кажем, че имат вина за съответната катастрофа, но и не можем да се направим, че нищо не се е случило “, обяви той. „ Другият понеделник в 10.00 часа отново ще се съберем. Тъй като един от упреците е, че Коалиционният съвет не се събира редовно “, посочи Бойко Борисов.

„ В споразумението пише, че назначаването на нови министри трябва да се съгласува “, уточни премиерът. „ Радостно за мен е, че всички колеги дават добра оценка за министрите и за свършеното от тях “, заяви Бойко Борисов. „ Колкото и да е широка фразата политическа отговорност - тя трябва да се понесе “, каза още той.

Премиерът обяви и новите министри. Главният секретар на МВР поема вътрешното министерство, зам.-министърът на икономиката Александър Манолев застава начело на транспортното министерство, а депутатката Петя Аврамова от ГЕРБ застава на кормилото на регионалното ведомство.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР