Тази вечер няма да имаме нов епизод, а ще ви

...
Тази вечер няма да имаме нов епизод, а ще ви
Коментари Харесай

Няма да има нов епизод на Шоуто на Николаос Цитиридис

Тази вечер няма да имаме нов епизод, а ще ви припомним някои от най-забавните моменти в Шоуто на Николаос Цитиридис, съобщават във Фейсбук от предаването.

Причината е, че водещият ни е бил в контакт с човек, който има съмнения, че може да е заразен с COVID-19.



" Не искаме да поемаме никакви рискове, затова Николаос ще остане вкъщи до излизането на PCR теста на контактния човек утре. Благодарим ви, бъдете отговорни и се пазете! ", пишат от шоуто във Фейсбук.

Тази вечер няма да имаме нов епизод, а ще ви припомним някои от най-забавните моменти в Шоуто на Николаос Цитиридис....
Публикувахте от в

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16394  Калифорния постанова строги правила за оставане у дома след рекорден брой случаи на ковид Калифорния постанова строги правила за оставане у дома след рекорден брой случаи на ковид  Литва удължава Коронавирус рестриктивните мерки до Нова година и стяга ограниченията на фона на повишаване на инфектираните Литва удължава Коронавирус рестриктивните мерки до Нова година и стяга ограниченията на фона на повишаване на инфектираните  С 10% са паднали случаите на инфектирани с COVID-19 в област Хасково за седмица С 10% са паднали случаите на инфектирани с COVID-19 в област Хасково за седмица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР