Съвсем наскоро от jenata.blitz.bg ви разкриха как една коледна трагедия

...
Съвсем наскоро от jenata.blitz.bg ви разкриха как една коледна трагедия
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II претърпя страшна катастрофа заради несметно злато, което...

Съвсем наскоро от jenata.blitz.bg ви разкриха как една коледна трагедия е почернила живота на кралица Елизабет II. Освен това се оказа, че до ден днешен тя тъпче вековна традиция заради смъртта на най-близкият й човек.
Но сега се появи нова неприятна новина за Кралицата на Великобритания.
Традиционно всяка година тя отправя апел за Коледа. Този път тази традиция се превърна в истински скандал. Не само това мнозина заявиха, че е претърпяла истинско бедствие, направо ПР катастрофа с това си обръщение.
Призивът на кралицата предизвика буря от дискусии в социалните мрежи. Елизабет II изнесе реч в Бялата зала на Бъкингамския дворец – именно от там тя най-често изнася речите си, излъчвани по телевизията.
Страшна бомба тиктака в Бъкингамския дворец! Елизабет II е в паника заради чудовището Маркъл (СНИМКИ)

За да се обърне към поданиците си британската кралица бе избрала копринена рокля с дантела, допълвайки образа си със златна брошка с диаманти и рубини. Но облеклото на Елизабет II не предизвика толкова голямо внимание, колкото различни предмети, изработени от истинско злато, които камерите в стаята разкриха. Не само това – от кадрите лъснаха и редица скрити детайли, които показват какво се случва в кралското семейство.
Лъснаха най-срамните моменти от живота на кралското семейство (СНИМКИ/ВИДЕО)

Но каква точно е катастрофа, която кралицата претърпя, какви са тези златни предмети и пазени тайни на кралското семейство, както и много снимки и видео ще видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР