Социален дом за бебета и малки деца в Токио докладва

...
Социален дом за бебета и малки деца в Токио докладва
Коментари Харесай

Осем нови случая на COVID-19 в сиропиталище

Социален дом за бебета и малки деца в Токио докладва днес за осем случая на коронавирусни инфекции, съобщиха местни медии, цитирани от Ройтерс, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5996
На 16 април служител от персонала на дома дал положителна проба за вирусa, което наложило да бъдат тествани и обитателите му, посочва агенция Киодо. Нито едно от децата с положителна проба не показва сериозни симптоми като температура, допълва японската информационна агенция.

Болница " Сайсейкай ", която управлява социалния дом, не коментира информацията. Япония разчита на институционални грижи за по-голямата част от децата, които не могат да живеят с родителите си по причини като насилие и изоставяне, отбелязва Ройтерс.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5996  27 акта за неспазване на противоепидемичните ограничения са формирани в Сливенско 27 акта за неспазване на противоепидемичните ограничения са формирани в Сливенско  Над 6500 са болните от COVID-19 в Украйна Над 6500 са болните от COVID-19 в Украйна  Превърнаха етаж от студентско общежитие в изолатор Превърнаха етаж от студентско общежитие в изолатор
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР