С горещи страсти започнаха днешните дебати в парламента. Депутатите обсъждаха

...
С горещи страсти започнаха днешните дебати в парламента. Депутатите обсъждаха
Коментари Харесай

Жега в парламента заради F-16! Караянчева нахока двама депутати от БСП – викат по спешност Борисов и Радев

С горещи страсти започнаха днешните дебати в парламента. Депутатите обсъждаха закупуването на нови изтребители F-16 от САЩ.

Дебатите обаче започнаха с недоволство от страна на двама депутати от БСП.

Драгомир Стойнев се качи на парламентарната трибуна и горещо започна да дава наставления на шефката на НС Цвета Караянчева как да си върши работата.


„ Благодаря ви, но не бяхте коректен към мен. Не съм нарушила протокола по никакъв начин. По начина на водене “, отсече Караянчева.

Веднага след това на трибунката се качи и друг депутат от БСП Румен Георгиев. Той започна да говори още преди да застане пред микрофона, но шефката на НС директно го нахока: „ Не може изказване. Ще ви накажа. Слушам забележката ви към мен “.

Антон Кутев пък поиска лично премиерът Бойко Борисов да се появи в сградата на Народното събрание и да проследи дебатите за изтребителите и да изкаже своето мнение.

„ Благодаря, ще информирам министър-председателя “, каза лаконично Караянчева.

„ А къде е главнокомандващия на България тогава? Тук поне е военният министър Красимир Каракачанов “, отсече Данаил Кирилов от ГЕРБ в отговор на Кутев.

„ Благодаря. Ще осведомим и президентството за това предложение. Президентът Румен Радев винаги е добре дошъл тук “, каза Караянчева.

В момента се разгаря дебатът по доклада за избор на нов военен самолет за бъллгарските ВВС.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР