Радикалният ирански богослов и противник на традиционната медицина Абас Табризиан

...
Радикалният ирански богослов и противник на традиционната медицина Абас Табризиан
Коментари Харесай

Богослов: Ваксината срещу COVID-19 ще ви превърне в гейове

Радикалният ирански богослов и противник на традиционната медицина Абас Табризиан е издал фетва, заклеймяваща ваксинацията срещу COVID-19, написа в. Джерусалем пост.

" Не се доближавайте до хората, които са " имунизирали " срещу коронавирусната инфекция. Те вече са станали хомосексуалисти. Ако и вас ви инжектират с такова " лекарство ", вие ще станете гейове ", е заявил той в религиозното постановление.

Табризиан е лидер на мюсюлманска община в централния град Кум (един от основните центрове на шиитския ислям). Също така Кум през миналата година е бил огнище на коронавирусната инфекция.

Богословът се е обявил за привърженик на медицината, основана върху принципите на исляма. Той преди няколко години е изгорил публично " Справочника на Харисън по вътрешни болести ".

Книгата, издадена за пръв път през 1950 г. под редакцията на американския лекар Тинсли Харисън, е посветена на профилактика, диагностиката и лечението на редица заболявания. Трудът към 2018 г. е претърпял 18 издания и е бил преведен на 14 езика.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19557  Проф. Борис Богов с прогноза по кое време можем да чакаме нов пик на заболелите от COVID-19

Проф. Борис Богов с прогноза по кое време можем да чакаме нов пик на заболелите от COVID-19  Родители за тестването на децата: Трябва да се изясни по какъв начин и кой ще прави тестванията за COVID-19 Родители за тестването на децата: Трябва да се изясни по какъв начин и кой ще прави тестванията за COVID-19  COVID-19 в страната: 57 нови болни в Хасковско COVID-19 в страната: 57 нови болни в Хасковско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР