Първият регистриран във Велико Търново пациент с коронавирус вече е

...
Първият регистриран във Велико Търново пациент с коронавирус вече е
Коментари Харесай

Първият регистриран във Велико Търново пациент с коронавирус вече е напълно излекуван

Първият регистриран във Велико Търново пациент с коронавирус вече е напълно излекуван, това са показали тестовете, след като е изтекла 28-дневната му карантина, съобщиха от областния оперативен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6911
Към момента в областта под домашна карантина за 28 дни са 13 души, от които четирима се лекуват в домашни условия. Диагностицираните с коронавирус са 21, а общият брой на хората под карантина е 565, съобщиха от Регионалната здравна инспекция.

Последният регистриран случай във Велико Търново е жена на 59 години, тя е била диагностицирана е след рутинно изследване. Установени са лицата, с които е била контактна и те са поставени под карантина.

Двама души избягаха от карантината си във Великотърновско

Един от пациентите, които бяха диагностицирани преди няколко дни, е показал подобрение и една отрицателна проба. Той е бил подготвен за изписване, но втората му проба е показала положителен резултат, поради което се е наложило да продължи лечението си в лечебно заведение, уточниха от щаба.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6911  Омбудсманът изиска Народно събрание да анулира тазгодишните матури след четвърти и десети клас Омбудсманът изиска Народно събрание да анулира тазгодишните матури след четвърти и десети клас  Лабораторията за COVID-19 към МУ - Плевен е обезпечена с проби за месец напред Лабораторията за COVID-19 към МУ - Плевен е обезпечена с проби за месец напред  Япония продължава изключителното състояние с един месец Япония продължава изключителното състояние с един месец
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР