Продължават да се увеличават случаите на заразените от коронавирус в

...
Продължават да се увеличават случаите на заразените от коронавирус в
Коментари Харесай

Продължават да се увеличават заразените от коронавирус в ромския квартал в Луковит

Продължават да се увеличават случаите на заразените от коронавирус в семейното огнище в ромския квартал " Изток " в Луковит.

Последният с положителна проба е дете на година и половина, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Ловеч. Така случаите на заразени в семейството вече са 12.

От здравната инспекция посочват, че здравословното състояние на детето е добро. Майката също е с положителен резултат. Личният лекар на детето е уведомен за проследяване на състоянието му. Всички останали контактни лица в това огнище са карантинирани.

Двама пациенти от огнището са изписани от ловешката болница след клинично оздравяване и два последователни отрицателни резултата от PCR тест.

От миналата седмица в квартала са въведени строги противоепидемични мерки, като са забранени масовите събирания и тържества.

Към 10.00 часа днес общо диагностицираните случаи в областта са 58, активните случаи са 18, от тях 10 на домашна изолация и лечение, хоспитализираните случаи са 8, излекуваните 38.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11715  Експерт: Втората вълна от разпространяване на вируса в Италия е по-безопасна от първата Експерт: Втората вълна от разпространяване на вируса в Италия е по-безопасна от първата  Създават COVID-отделение в болничното заведение в Добрич Създават COVID-отделение в болничното заведение в Добрич  Здравният министър през днешния ден ще бъде във Варна Здравният министър през днешния ден ще бъде във Варна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР