През последните 24 часа в Словения са потвърдени 2025 нови

...
През последните 24 часа в Словения са потвърдени 2025 нови
Коментари Харесай

2025 нови случая на заразени с коронавирус в Словения

През последните 24 часа в Словения са потвърдени 2025 нови случая на коронавирус при 6311 теста, което прави 32,1 процента позитивни случаи, съобщават словенските медии, цитирани от БТА.

В обръщение към гражданите премиерът Янез Янша заяви снощи, че следва един месец на трудна борба с коронавируса и дълга зима, в която ще бъде необходима предпазливост.

Той изрази надежда, че словенците ще посрещнат Коледа и Нова година в по-нормални обстоятелства от сегашната ситуация, ако всички се придържат към предписаните епидемиологични мерки и спазват правителствените решения, включително полицейски час през нощта и " заключване " на гражданите в рамките на общините, в които живеят.

Драстичните мерки за спиране на част от социалния живот бяха необходими, за да се предотврати колабиране на здравната система, каза Янша, призовавайки за солидарност и отговорност през зимата и спиране на сегашната втора вълна на епидемията. Националният институт за обществено здраве оцени, че пикът на втората вълна на епедемията ще бъде достигнат по-късно тази седмица.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14403  Проф. Асен Балтов с значима вест за COVID-19 Проф. Асен Балтов с значима вест за COVID-19  Второ Covid поделение разкрива общинската болница в Свищов Второ Covid поделение разкрива общинската болница в Свищов  Виталий Кличко се излекува от ковид Виталий Кличко се излекува от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР