Предстоят ни две или три много тежки седмици. Това ще

...
Предстоят ни две или три много тежки седмици. Това ще
Коментари Харесай

САЩ очакват пика на пандемията

Предстоят ни две или три много тежки седмици. Това ще бъде един от най-трудните моменти в историята на страната ни. Ще загубим хиляди хора. Вече се случва - в Ню Йорк, Ню Джърси. Каквато и да е статистиката в момента, то тя ще се покачи многократно. Това, което се опитваме да направим, да ограничим щетите възможно най-много.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3564
Това заяви американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Съединените щати са в очакване на пика на пандемията. Броят на заразените се покачва с всеки изминал ден, болници дори в мегаполиси като Ню Йорк съобщават, че вече привършват продукти от първа необходимост, включително упокойките, които им трябват, за интубират своите пациенти.

Около 80% от населението живее в условия на карантина. Единственият щат, който все още няма жертва на COVID-19, e Уайоминг.

https://t.co/cawqG2DGXV
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 1, 2020 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3564  Габровец наруши карантината си Габровец наруши карантината си  Първата пациентка с ковид в Пазарджишка област е изписана от болничното заведение Първата пациентка с ковид в Пазарджишка област е изписана от болничното заведение  Достъпът на публицисти до постройките на Народното събрание се лимитира Достъпът на публицисти до постройките на Народното събрание се лимитира
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР