Преди осем месеца моделът Кристин Илиева се размина на косъм

...
Преди осем месеца моделът Кристин Илиева се размина на косъм
Коментари Харесай

Лекарска грешка съсипала изпотрошената красавица Кристин Илиева! Разплака цяла България с признанието си

Преди осем месеца моделът Кристин Илиева се размина на косъм от смъртта в тежка автомобилна катастрофа с певицата Дивна.


Миналата вечер, красавицата разкри сърцето си в ефира на предаването „ Папараци “ по bTV, пред репортерката Елизабет Методиева. Двете дами стигнаха до такава кулминация в емоциите, че и двете се разплакаха ефир.

„ Често казвам на баща си, че всичко ще мине, ще си стъпя на двата крака и ще ходя нормално. Колкото и време да отнеме, това нещо ще стане “, сподели Кристин.

„ Вълнувам се за нещата, които ме очакват. Това нещо не се е случило просто ей така. Със сигурност има някаква цел и някаква мисия да минавам през всичките тези мъки и болки. Трябва да има нещо хубаво накрая, нали? “, с питащи очи се обърна Илиева към репортерката, която не сдържа емоцията и гласът и се разтрепери.

„ Често се питам защо съдбата ме постави пред толкова тежко изпитание. Имам си разсъждения по този въпрос, но нека си останат мои. Може пък да ме е предпазила от нещо по-страшно. Ако не беше лекарската грешка, вече щях да ходя. Можеха да кажат на родителите ми: „ Не знаем какво да правим, търсете други варианти “. Да не ти се случва в България да те лекуват “, заяви още Кристин.

Сълзите в очите дойдоха с темата за поп певицата Дивна.

„ Простих на Дивна, тя е моя приятелка. Ако беше таксиметров шофьор, е друго. Можеше аз да съм зад волана. С нея поддържаме връзка, говорим си. Родителите ми също простиха. Когато се видяха в болницата, баща ми прегърна Дивна. Медиите прекалено много я нападнаха. И двете не бяхме пили алкохол. Трябва да сме силни, защото животът е едно приключение. Каквото и да ти се случи, дерзай към щастието! “, категорична е Кристин Илиева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР