Правителството на Таджикистан затвори училищата за две седмици и анулира

...
Правителството на Таджикистан затвори училищата за две седмици и анулира
Коментари Харесай

Таджикистан затвори училищата си, въпреки че не признава да има заразени с коронавируса

Правителството на Таджикистан затвори училищата за две седмици и анулира спортните събития по нареждане на президента Емомали Рахмон, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6287
Затварят се също театрите и киносалоните. Таджикистан вече е затворил границите си. На няколко хиляди завърнали се от чужбина таджикистанци беше наредено да се карантинират като предохранителна мярка.

Точно в 19 страни по света няма нито един регистриран случай на COVID-19

Заповедта е неочаквана, тъй като до момента Таджикистан не е потвърдил официално нито един случай от заразяване с новия коронавирус в страната. Експерти обаче подозират, че в Таджикистан има заразени с COVID-19, а правозащитната организация Хюман райтс уоч неотдавна разкритикува властите на Таджикистан, че не са въвели никакви предпазни мерки.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6287  1247 са доказаните случаи на COVID-19 у нас, има умрял 1247 са доказаните случаи на COVID-19 у нас, има умрял  Лекар от ВМА: COVID-19 предизвиква отлепване на ретината на очите и увреждане на бъбречната тъкан Лекар от ВМА: COVID-19 предизвиква отлепване на ретината на очите и увреждане на бъбречната тъкан  218 нови случая на ковид са открити в Румъния през последното денонощие 218 нови случая на ковид са открити в Румъния през последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР