Писателската академия „Заешка Дупка“ обяви, че стартира нов прием за

...
Писателската академия „Заешка Дупка“ обяви, че стартира нов прием за
Коментари Харесай

Академията за млади писатели „Заешка Дупка“ стартира нов прием

Писателската академия „ Заешка Дупка “ обяви, че стартира нов прием за малки зайци от 9 до 16 годишна възраст, които обичат да пишат, да четат и които меко казано са влюбени в измислянето на истории и плуването в необятните светове на въображението. Машината на писането в Академията ще се завърти на 22-ри март и ще приключи на 9-ти юни, 2019 година.

Утвърдени поети и писатели ще помагат на децата да се изкачат на първото стъпало на професията „ млад писател “. Сред тях се нареждат имената на писателите и поети Петър Чухов, Рене Карабаш, Мартин Колев и Диана Петрова. Успехът на техните книги и постиженията им в сферата на литературата сами говорят за тях.

Академията за млади писатели „ Заешка Дупка “ ще бъде разделена на две заешки хралупи – в едната ще пишат най-малките курсисти, между 9 и 12 годишна възраст. Писателските им срещи ще се състоят всеки понеделник от 17:30ч. до 19:30ч. Във втората хралупа ще пишат по-големите зайци, на възраст между 13 и 16 години, които ще измислят светове всеки четвъртък, между 17:30ч. и 19:30ч.

Освен заложените писателски занятия веднъж седмично, курсистите на „ Заешка Дупка “ JUNIOR, ще получат достъп и до богатата програма на Академията и прословутите Неделни събития, сред които се открояват творчески уъркшопи, кино прожекция на специален детски филм, писателска разходка, среща с известен детски писател, литературно четене и мастилен двубой за млади писатели.

Заниятията на творческа Академия „ Заешка Дупка “ ще се провеждат в невероятно уютната обстановка на Hour Space, което се намира в сърцето на столицата на ул. „ Иван Вазов “№38. Първите пет записани курсиста, ще получат преференциална цена за обучението, а от Академията предлагат и изплащане на таксата на равни вноски.

Приемът ще продължи до 20-ти януари, 2019 година.

Още подробности и информация за необходимите документи за прием може да научите от официалния сайт на „ Заешката Дупка “: http://www.zaeshkadupka-academy.com/ от Фейсбук: https://www.facebook.com/zaeshkadupka.academy/ и на GSM : 0883 402 747.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР