Още 19 души от дома за възрастни хора Възраждане в

...
Още 19 души от дома за възрастни хора Възраждане в
Коментари Харесай

Още 19 души от дома за възрастни хора Възраждане в Русе са излекувани от COVID-19

Още 19 души от дома за възрастни хора " Възраждане " в Русе са излекувани от коронавирус. Така 57 потребители от социалното заведение и шестима души от персонала вече са преборили инфекцията.

Това съобщават от Областния оперативен щаб в Русе.

Огнище на заразата в социалното заведение бе обявено на 23 юли тази година, като до момента 93-ма са диагностицираните с коронавирус. От тях 84 са възрастни потребители, като седмина починаха. Девет души бяха заразени от персонала на дома.

От Областния оперативен щаб информират, че 11 от обитателите на дома все още са на болнично лечение. Деветима са без симптоми и са изолирани в общинската вила " Липник " край Русе.

От персонала на дома под домашна изолация все още са санитарка, социален работник и социален асистент.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11577  В ромския квартал „ Изток “ в Луковит се не разрешават всеобщите събирания В ромския квартал „ Изток “ в Луковит се не разрешават всеобщите събирания  Вижте по какъв начин протича производството на съветската COVID-ваксина Вижте по какъв начин протича производството на съветската COVID-ваксина  28 са новите инфектирани в област Благоевград 28 са новите инфектирани в област Благоевград
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР