От COVID е починал Васил Мирчев, издателят на Мениджър, съобщиха

...
От COVID е починал Васил Мирчев, издателят на Мениджър, съобщиха
Коментари Харесай

От COVID почина Васил Мирчев, издателят на Мениджър

От Коронавирус е починал Васил Мирчев, издателят на " Мениджър ", съобщиха негови близки.

Васил Мирчев бeше създател и издател на списание " Мениджър ", а също председател на съвета на директорите и изпълнителен директор на " ВМ Финанс Груп " с над 20-годишен опит като предприемач.

Васил Мирчев е роден на 11 април 1959 г.

През 2009 г. той е избран за председател на Консултативния съвет на Глобалния договор на Програмата за развитие на Обединените нации България - доброволческа мрежа, насърчаваща развитието на социално отговорни практики и проекти за опазване на околната среда в оперативната дейност на различни бизнеси.

Мирчев е Председател и на Българската федерация по кану-каяк и член на настоятелството на Националната спортна академия. Завършил е Националната спортна академия, след което придобива преквалификация в Университета за национално и световно стопанство, специалност Международни икономически отношения.

" ВМ Финанс Груп " управлява стратегически инвестиционнен портфейл от 11 дъщерни дружества в различни отрасли - логистика, рекламни и корпоративни услуги, образование, дистрибуция на бързооборотни стоки, печатнп-издателска дейност. В групата работят над 1000 души. Компаниите са " Авенди ", " Мувио лоджистикс ", " Трансимпорт ", " Гебр. Хайнеман България ", " Хайнрус Фуус & Бевъриджис ", ABC Детски център, рекламна агенция " А Теам ", " Идънред България ", както и списание " Мениджър ".

Списанието всяка години организира престижния конкурс " Мениджър на годината ". Преди повече от 10 години Васил Мирчев казва в интервю, че по наградените в класацията ще се проследява най-точно как се развива истинският бизнес елит в България и кои са добре управляваните сфери в него. Васил Мирчев е бил повече от точен в тази прогноза. Днес ако се проследи историята на най-известния конкурс, ще се потвърди още една негова прогноза - че бизнесът не просто взема една награда, а изпраща сигнал към обществото, че компаниите отглеждат мениджърите на бъдещето.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15713  Ученици и учители с покъртителен жест към медиците в Мездра Ученици и учители с покъртителен жест към медиците в Мездра  Ето формалната заповед за новите по-строги ограничения против COVID-19 Ето формалната заповед за новите по-строги ограничения против COVID-19  Доц. Ангел Кунчев: Това, че няма да спрем епидемията е ясно на всички Доц. Ангел Кунчев: Това, че няма да спрем епидемията е ясно на всички
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР