Откакто трае извънредно положение са регистрирани по-малко „ало“ измами в

...
Откакто трае извънредно положение са регистрирани по-малко „ало“ измами в
Коментари Харесай

Изградените заради извънредното положение КПП-та спират мулетата с пари от Ало измами

Откакто трае извънредно положение са регистрирани по-малко „ ало “ измами в сравнение със същия период на миналата година. Това съобщи главен комисар Христо Терзийски, директор на ГД „ Национална полиция “.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4944
В Русенско е регистрирана една измама, като мъж се представил за лекар, който иска пари от сестрата на пациент, заболял от коронавирус.

МВР впряга всички усилия за Великден, за да опазва реда пред църквите

„ Разследването е в напреднала фаза “, каза ком. Терзийски и напомни гражданите да бъдат бдителни и да не се доверяват, защото МВР и нито една държавна или местна институция не може да взима пари.

Той смята, че има и активна медийна кампания, която спомага за намаляване броя на измамите по телефона. Също така посочи и мобилните приложения за борба с телефонните измами, които също са добра превенция.

„ От друга страна изградените КПП-та на основните пътни артерии са едно възпрепятстване на мулетатат да пренасят пари “, каза Терзийски.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4944  Министерство на вътрешните работи впряга всички старания за Великден, с цел да опазва реда пред църквите

Министерство на вътрешните работи впряга всички старания за Великден, с цел да опазва реда пред църквите  Китай вкарва засилени инспекции на износа на маски за гаранция на качеството Китай вкарва засилени инспекции на износа на маски за гаранция на качеството  Германски съд смъкна възбраната да се върви на плаж Германски съд смъкна възбраната да се върви на плаж
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР