Обсъждаме с колегите временното затваряне на нощните заведения. Днес имаме

...
Обсъждаме с колегите временното затваряне на нощните заведения. Днес имаме
Коментари Харесай

Фандъкова: Обсъждаме временното затваряне на нощните заведения

Обсъждаме с колегите временното затваряне на нощните заведения. Днес имаме събиране на общинския щаб заедно с директора на столичната РЗИ и ще обсъдим този въпрос. Това го направиха много градове в червената зона в България.

Това обяви кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска пред бТВ.

" Следим какво става и в европейските градове. Знаете, че там има и по-сериозни мерки като вечерен час, ще обсъждаме и това. Ако се окаже ефективна мярката със затварянето на нощните заведения, мисля, че вечерен час няма да е нужен. Обсъждат се всички познати мерки, за да намалим събирането на хората и то при спазване на дистанция ", добави тя.

Като друга възможна мярка тя посочи преминаването на по-големите ученици към дистанционно обучение.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13734  Нямаме свободни кревати, съобщи шефът на Александровска болница Нямаме свободни кревати, съобщи шефът на Александровска болница  Германия заяви за нови 14 714 случая Германия заяви за нови 14 714 случая  Протестна акция срещу рестриктивните мерки имаше в италианския град Неапол Протестна акция срещу рестриктивните мерки имаше в италианския град Неапол
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР