Нужни са години за разрабоване на ефикасна ваксина за COVID-19.

...
Нужни са години за разрабоване на ефикасна ваксина за COVID-19.
Коментари Харесай

Мария Габриел: Обединихме се в борбата с коронавиуса

Нужни са години за разрабоване на ефикасна ваксина за COVID-19. В Европа се наблюдава мобилизация на научния ресурс в тази посока. За целта включихме и суперкомпютрите. Научните изследователи имат нашата подкрепа и трябва да го знаят. Максимално бързо трябва да стигнем до изход от ситуацията. Това заяви еврокомисарят за иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6044
Тя обясни, че започват клинични изпитания на ваксина за коронавируса през юни-юли. И допълни, че първоначално ще се тества върху 200 души.

Повечето държави от ЕС съобщават, че са овладели епидемията от COVID-19

„ Имаме подкрепата на Европа и работим за всички. Споделяме данни, за да си помогнем за по-бързото откриване на лечение. Вече два месеца се работи в тази насока “, стана ясно от думите на Габриел.

„ По-важното е, че се обединихме в борбата с коронавиуса. Става дума за живота и здравето на хората, няма по-благородна мисия от това “, категоричен е еврокомисарят.

По повод забавената реакция на ЕС по време на пандемията, Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова заяви: „ В началото се усети необходимпостта за по-бърза и адекватна реакция. ЕК сега е на всички фронтове, обилизирани сме, осигурено е и финансиране. 100 млрд. евро са предвидени за инвестиции за запазване на работните места, 380 млн. евро за наука. Много важно е да се помогне на здравната система да се справи “, каза още Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6044  " Пирогов " получи ново подаяние от хранителни артикули  Повечето страни от Европейски Съюз оповестяват, че са овладели епидемията от COVID-19 Повечето страни от Европейски Съюз оповестяват, че са овладели епидемията от COVID-19  Каракачанов: Като стартира да получавам заплата, ще си платя санкцията Каракачанов: Като стартира да получавам заплата, ще си платя санкцията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР