Новото предложение на бюджетната комисия показва, че има чуваемост, заяви

...
Новото предложение на бюджетната комисия показва, че има чуваемост, заяви
Коментари Харесай

Ще има ли хора, които ще теглят кредити или ще се възползват от схемата 60/40?

Новото предложение на бюджетната комисия показва, че има чуваемост, заяви в сутрешния блок на БНТ бившият социален министър Иван Нейков.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4277
Според него новият вариант е по – добрият и показва, че има чуваемост.

Държавата поема осигуровките по схемата 60/40. Намаляват и глобите за " разходка в парка "

По думите му обаче трябва днес да се проследи внимателно какво ще реши парламентът.

Народните представители ще решават за заплатите си и актуализацията на бюджета

Ако един служител бъде уволнен, Нейков обясни запазва ли се щатът му: „ Всичко е изцяло в ръцете на работодателя. Днес той може да реши да има един щат, утре друг “.

Защо днес е по-изгодно на работодателя да уволни свой служител? Според Нейков трябва да се направи много добра сметка от всеки един първо и с лист и химикал всичко да се сметне.

Иван Нейков смята, че със сигурност ще има случаи на хора, които ще използват схемата 60/40, ще има и хора, които да теглят кредити, но не МТСП развива икономиката.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4277  Словакия възнамерява да ограничи придвижването на хората за близо седмица Словакия възнамерява да ограничи придвижването на хората за близо седмица  От тази седмица учителите ще могат към този момент да слагат оценки на учениците От тази седмица учителите ще могат към този момент да слагат оценки на учениците  Намират ли хората работа в тази тежка обстановка? Намират ли хората работа в тази тежка обстановка?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР