Не съм оптимист, пак подцених дебелокожието и наглостта на Ганьо.

...
Не съм оптимист, пак подцених дебелокожието и наглостта на Ганьо.
Коментари Харесай

Китай призна: измислихме COVID, за да сложим маска на Ганьо от Чепръчево, да му е гадно

Не съм оптимист, пак подцених дебелокожието и наглостта на Ганьо.

Първо, преди да продължим, искам да поразмишлявате малко върху тази новина:

СРЕД ПОСЛЕДНИТЕ ЖЕРТВИ НА COVID-19 ИМА И ТАКИВА БЕЗ ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ



А сега:

Да, подцених г-н и г-жа Ганьови. Хората се разболяват и умират, а аз – най-наивно – си мислех, че ТОВА ще е моментът (така го предвиждах песимистично преди месеци), в който ще се стреснат, но ще е вече късно. Оказва се, че не само е късно, НО…

… но и не са се стреснали. Дори се забавляват да залагат колко ще са новите болни и умрели.

Четат новините за починалите и коментират, че „ на една моя позната баща ѝ умря, ама той беше болен от друго, ама те го писаха от ковид, че е умрял – за статистиката! “

Така…

Ако някога се почувствате ненужни, спомнете си, че тези хора имат закърнели, никому ненужни остатъци от мозък в главите си.

Предполагах, че когато стигне до прага им, ще се стреснат. Както правят животните, например. Надценил съм ги.

4041 нови случая. Нищо.

1412 починали (63 за последното денонощие). Нищо.

Мангъров – президент! Ковид е измислица! Отворете ни кръчмите!

Първо: с коментари, като горния: „ на една позната баща ѝ… “ интернет прелива. 99,9999999% от тях са пълна измислица – нарочна манипулация от хора, които пищят за „ световни манипулации “. Да, – оценявам иронията.

Второ: дори да е вярно във все някой от случаите… защо да го намираме за нормално това, че един болен човек, който е имал още няколко години да си поживее, е умрял, защото дъщеря му (например) е ходила на дискотека всяка вечер и му е лепнала вируса, като му е отишла на гости?

В безсилието си как да намериш доводи срещу науката (!!!) се хващаш, като удавник за сламка, за мантрата: „ ама те имат съпътстващи заболявания! “

Е, и?

Затова заслужават да ги жертваме ли? Алооооо! Какво стана с патриотизма и любовта към България? Или… към България – да; към българите – не?

Може, разбирам.

Но да си повторим пак:

СРЕД ПОСЛЕДНИТЕ ЖЕРТВИ НА COVID-19 ИМА И ТАКИВА БЕЗ ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

„ “, каза Петър Марков, епидемиолог, преподавател в Оксфордския университет.

Но… къв е тоа! Некъв преподавател в Оксфорд – Моксфорд! На мене една позната ми казà, че нейна позната баща ѝ умрел от трънче в пръста, те го писàли ковид! Я знам, теа нема ми каат на мене!

Живеем във време и място, в които провалени загубеняци, неуспели заради липсата си на каквито и да било умения, знания и желание да се развиват,

се мислят за знаещи и можещи, а обвиняват някаква си конспирация за това, че те са пълен провал. И си мислят, че освен собствената им мизерия, всичко, което им е неудобно или не им изнася, идват от същата тази измислена конспирация. Която (о! чудо!) ги следва цял живот по петите и им дава извинение за всеки техен провал!

***

„ …което означава около 360 починали от коронавирус на ден в България, заяви Марков… “

Нямаме грижи, ние сме голям народ! Какво са 360 трупа на ден? Като сложиш към това жертвите на катастрофи и другите болести, които си се множат… Ние и преди бяхме НАЙ-бързо топящата се нация в света.

И какво се оказа? Че най-голямата конспирация срещу собствената си държава и народ се извършва от тези, които най-много викат „ Конспирация! Конспирация! “

***

Това, което ме обърква тотално е, че не става дума за нещо, което се случва на Луната или в Сахара, а тук – под носа ви, можете да отидете и да проверите ЛИЧНО как здравната система се срива.

Как така не вярвате на нещо, което виждате? Дори най-големите скептици казват: „ докато не го видя, не вярвам “. Ето, виждате го. Какво още ви трябва? Писмо от Господ?

Аа… сетих се – трябва да си вдигнете за**иците, да се размърдате, че да проверите. Да си използвате главата, да помислите, да прочетете нещо и в сайтовете, в които използват думички, дето не ги разбирате… Уф! А я колко е по-лесно, седите си на масата, боцнете доматче, боцнете краставичка, ударите две глътки, пък скролнете в телефончето, то там всичко си пише. Всичко е истина там.

Така си правите „ проучванията “, нали? А, да – и „ една позната ми каза… “

***

Но това, което НАЙ-НАЙ-много не мога да разбера е: какво си мислите, че стои зад тази „ конспирация “? Или на ваш език: Къв им е кяра да ви лъжат? Къде им е далаверата?

Да взимат пари за „ бройка “? Сериозно ли? Още ли тази легенда се дъвче? А кой плаща на болните по другите държави? На Тръмп кой му плати, да се прави на болен? Бойко ли?

Значи, целият свят се е съюзил, а Китай специално е пуснал този вирус, за да може на Ганьо от Чепръчево да му е гадно, като си сложи маската.

Мхм… а масоните в Ню Йорк в момента провеждат събранието, на което решават да вдигнат цената на парното в Плевен, нали!

Или каква беше другата мантра? Искат да ви сложат маски, за да ви обезличат?

Как едно парче плат те обезличава? Значи не си имал много „ личност “ отпреди това.

Как те обезличава? Скрива красотата ти? Айде стига! Спира те да говориш ли? Това са глупости. И под маската можеш да говориш, можеш да пишеш, можеш да се изразяваш свободно, можеш да плещиш тъпите си коментарчета из интернет? Нищо не се е променило. Пак си псуваш и пак на никой не му пука за мнението ти. Както и преди. Коя свобода ти взеха? Банките, лихвите, корупцията, откраднатите плажове, презастроената и открадната природа, поголовна сеч в горите, смешни заплати и пенсии, унизителни условия на труд, некачествена храна, скапано здравеопазване… Ганьо спи. Дадат му една маска и му кажат да не ходи по кръчмите… ВЗИМАТ МУ СВОБОДАТА! Усещам, че новият Левски се крие някъде между вас, ама не може да си намери ключовете за колата, че да иде да спретне комитетите.

...

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14412  Стабилизирано е положението на детето с ковид и новооткрит диабет, което бе в кома Стабилизирано е положението на детето с ковид и новооткрит диабет, което бе в кома  В обществен дом в Твърдица е регистриран епидемиологичен гърмеж на ковид В обществен дом в Твърдица е регистриран епидемиологичен гърмеж на ковид  Детска ясла Детска ясла " Мечо Пух " в Ловеч краткотрайно прекратява активността си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР