Напрежението е нормално за всяко управление. Но сега въпросът е

...
Напрежението е нормално за всяко управление. Но сега въпросът е
Коментари Харесай

Тома Биков: Напрежението е нормално за всяко управление

Напрежението е нормално за всяко управление. Но сега въпросът е накъде отиваме. Има барикади и това поражда напрежение и в политиката, и в обществото. Едно криминално убийство се превърна в политически казус. Смятам, че е необходимо смирение, за да не задълбочаваме конфликтите в обществото. Настроенията сред нашите членове са сериозни и напрегнати. Ако тръгнем да подклаждаме огъня в обществото, няма да излезе нищо добро. Ние се стремим да потушаваме този огън.
Това заяви народният представил от ГЕРБ Тома Биков в студиото на " Панорама " по БНТ.
,,Нямаме чувство за непогрешимост. Имаме навика да се извиняваме и да поемаме персонална политическа отговорност. Спомняте си случая с катастрофата край Своге, след който трима наши министри си подадоха оставки. Така че при нас има поемане на персонална политическа отговорност``, посочи Биков.
,,Срещу нас стои една агресивна опозиция, отколкото конструктивна, което не ни помага, но това си е тяхно решение``, допълни още депутатът и заяви, че от ГЕРБ търсят диалог по темата със здравеопазването както с опозицията, така и с тези, които работят в системата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР