Най-малкият пациент в страната, заразен с коронавирус - момченце на

...
Най-малкият пациент в страната, заразен с коронавирус - момченце на
Коментари Харесай

Най-малкият пациент у нас, заразен с коронавирус , оздравя

Най-малкият пациент в страната, заразен с коронавирус - момченце на една година, вече е изписан от Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, съобщи на БТА началникът на инфекциозното отделение д-р Венета Йовева.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5323
Детето е постъпило за лечение с клинична картина на ларинготрахеит и е дало положителен резултат за коронавирусната инфекция.

695 са заразените с COVID-19 у нас, 81 са излекуваните българи

Пациентът е здрав, но заедно с родителите си ще остане под домашна карантина за срок от 28 дни, каза д-р Йовева. По думите й всички петима пациенти с коронавирус, лекувани досега в инфекциозното отделение на болницата, са изписани здрави.

Д-р Йовева коментира, че няма здравословни оплаквания и сред медицинския персонал в отделението, който работи с всички предпазни средства, указани в инструкциите.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5323  Чешкото държавно управление към дамите: Този Великден забравете за камшиците Чешкото държавно управление към дамите: Този Великден забравете за камшиците  Япония приготвя спомагателни ограничения в поддръжка на стопанската система поради COVID-19 Япония приготвя спомагателни ограничения в поддръжка на стопанската система поради COVID-19  Двама нарушиха карантината си в Плевенско Двама нарушиха карантината си в Плевенско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР