Мъж на 50 години бе открит да лежи мъртъв на

...
Мъж на 50 години бе открит да лежи мъртъв на
Коментари Харесай

Пиян шофьор погуби мъж край Левски

Мъж на 50 години бе открит да лежи мъртъв на пътя край град Левски, Плевенско. Шофьорът е избягал, а впоследствие е задържан друг 50-годишен, който е употребил алкохол.
На 14 февруари 2019 година около 20:00 часа в полицията в град Левски е постъпила информация за станало пътнотранспортно произшествие, при което водачът е напуснал мястото на инцидента. Веднага са изпратени полицейски служители. Около 21 часа на около 700 метра от град Левски в посока село Козар Белене вдясно от пътя е намерен да лежи 50-годишен. Лекари констатират смъртта на мъжа. Уведомен е прокурор. От проведените бързи оперативни действия е установен паркиран в град Левски товарен " Опел Мовано ". Установен е водачът – 50-годишен местен жител. Изпробван е за употреба на алкохол с техническо средство алкотест - дрегер като уредът е отчел 0,74 промила.
Издаден е талон за медицинско изследване. 50-годишният е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. За престъпление по чл.343, ал.3, б. " б " от НК работата продължава. Образувано е досъдебно производство, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Плевен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР