Моделът Бориса Тютюнджиева се скри от светлините на прожекторите и

...
Моделът Бориса Тютюнджиева се скри от светлините на прожекторите и
Коментари Харесай

Бориса Тютюнджиева проговори! Не е за вярване какво стана с любимия й Марио

Моделът Бориса Тютюнджиева се скри от светлините на прожекторите и старателно криеше личния си живот след раздялата си с продуцента Андрей Арнаудов. За изненада на мнозина тя се похвали в социалната мрежа с красив годежен пръстен с диамант и докато всички се чудеха от кого е той, красавицата проговори за новата си любов и бъдещата си сватба.
„ С приятеля ми Марио сме заедно от три години и половина. Той е на 30 години, много сериозен и амбициозен човек. Сега завърши магистратура по недвижими имоти, банки и финанси в Американския университет по съвместна програма с „ Бокони “. В същото време работи здраво, защото има частен бизнес. Много е интелигентен. Умишлено го държа настрани от медиите, защото са писали страхотни гадости за мен и затова ми се ще да го опазя “, признава Бориса пред „ Галерия “.
С Марио всъщност се познават от съвсем малки. Родителите им били близки приятелски семейства и те ходили заедно на почивки и екскурзии, празнували Нова година. В един неочакван момент приятелството им от детството прераснало в любов. Свалката става на родното Черноморие.
„ Заминахме на екскурзия до Флоренция, с което го изненадах за неговия 30-и рожден ден, и там моят приятел ми предложи брак с красив пръстен с диамант. Беше абсолютно неочаквано, а той е искал да бъдем наистина на специално място, за да ми поиска ръката. Беше изключително романтично. Качихме се по стръмни стълби на върха на катедралата „ Санта Мария дел Фиоре “, откъдето се разкрива изумителна гледка към града и площад „ Дуомо “, и там горе Марио падна на коляно и ме попита дали искам да стана негова съпруга. Бях толкова шокирана, но веднага казах „ да “. Туристите около нас ни гледаха, снимаха, превърнахме се в истинска атракция. От там нататък целият ни ден беше приказен “, разказва Бориса.
Сватба ще има, но не са решили кога. Тютюнджиева си пада по по-бутиковите събирания в тесен кръг. „ Затова ми се иска, когато дойде време за сватба, да е с най-близките ни хора на много красиво място някъде в чужбина, може би Италия. От друга страна, Марио има голямо семейство, над 40 човека, така че все още не сме решили точно как ще изглежда най-щастливия ден “, отсича красавицата.
Наясно е каква иска да бъде роклята й – изчистена и нежна, с малко дантела, но без камъни, обръчи и пищни украси.
„ Вече съм на 28 и съм готова да имам бебе, но това е Божа работа. По-важното е, че съм намерила човека, който искам да е баща на децата ми.Оттам нататък, когато стане и колкото дойдат – едно, две или три “, категорична е Бо.

 Бориса Тютюнджиева проговори: Сгодих се за Марио! Искам сватба в чужбина и съм готова за деца
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР