Многопрофилната болница за активно лечение в град Кубрат е получила

...
Многопрофилната болница за активно лечение в град Кубрат е получила
Коментари Харесай

Болницата в Кубрат получи ново дарение

Многопрофилната болница за активно лечение в град Кубрат е получила ново дарение, съобщават от общинската администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9016
Сумата от 4 000 лева, събрана от хора от бизнеса и граждани е предоставена днес на директора на лечебното заведение д-р Павлина Мичева от кмета на общината Алкин Неби.

Дариха подвижна УВ-лампа за дезинфекция на болницата в Търговище

Д-р Мичева благодарила за жеста и заявила, че дарените средства ще бъдат използвани за закупуване на консумативи за нуждите на болничния персонал. Кметът и директорът на лечебното заведение обсъдили и ситуацията с разпространението на коронавируса в страната и неговото отражение в региона, съобщава БТА.

За щастие на територията на общината все още няма доказан случай на инфекцията, което може да ни радва, но не и да ни успокоява, е коментирал кметът Неби. И двамата се обединяват около мнението, че превенцията срещу COVID-19 трябва да продължи и да се запази колкото се може по-дълго.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9016  В Индия отначало отварят религиозните обекти, моловете и заведенията за хранене В Индия отначало отварят религиозните обекти, моловете и заведенията за хранене  Индия: Коронавирусът може да бъде надвит с маски, йога и време Индия: Коронавирусът може да бъде надвит с маски, йога и време  Двама пациенти с ковид са настанени в болничното заведение в Шумен Двама пациенти с ковид са настанени в болничното заведение в Шумен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР