Министерството на здравеопазването на Испания пусна в социалните мрежи и

...
Министерството на здравеопазването на Испания пусна в социалните мрежи и
Коментари Харесай

В Испания пуснаха клип с мъртъвци и ковчези, за да напомнят, че COVID-19 не е игра

Министерството на здравеопазването на Испания пусна в социалните мрежи и платформи клип, насочен най-вече към по-младото население в страната, за да ги предупреди, че пандемията от новия коронавирус все още не е свършила и че това не е някаква игра, а хора умират действително.

В клипа се акцентира върху трите фундаментални правила, които трябва да се следват и спазват – носенето на маска, редовното миене на ръцете и спазването на дистанция.

За да подсилят ефекта на думите си, от здравното министерство са вмъкнали и няколко по-тежки кадъра, включващи пациенти на апаратна вентилация и ковчези. В края на клипа се подчертава още, че всеки, който не спазва противоепидемичните мерки, застрашава живота на всички останали.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12051  Маските в Турция стават наложителни на всички места Маските в Турция стават наложителни на всички места  Увредените от COVID-19 бели дробове могат да се възстановят за 3 месеца Увредените от COVID-19 бели дробове могат да се възстановят за 3 месеца  Индия записва рекордните 1133 нови смъртни случая от ковид Индия записва рекордните 1133 нови смъртни случая от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР