Международният валутен фонд (МВФ) приветства първия етап от парламентарното одобрение

...
Международният валутен фонд (МВФ) приветства първия етап от парламентарното одобрение
Коментари Харесай

МВФ поздрави Украйна за земеделската реформа и банковия закон

Международният валутен фонд (МВФ) приветства първия етап от парламентарното одобрение на закона за оздравяване на банките в Украйна и очаква окончателното му одобрение, съобщи днес постоянният представител на МВФ в страната, цитиран от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4110
По-рано тази седмица Украйна предприе стъпки, за да получи заем на стойност 8 милиарда долара от МВФ. Парламентът гласува отмяната на забраната за продажба на земеделски земи и одобри на първо четене банковия закон, но не успя да се споразумее по актуализирания бюджет за 2020 година.

Броят на заразените с коронавируса в Украйна надхвърли 1000

Очакваме също така приемането на актуализиран бюджет за 2020 година, който ще помогне на властите да посрещнат огромните трудности, предизвикани от COVID-19, посочи представителят на МВФ Йоста Люнгман в съобщение, предаде БТА.

Той каза също така, че МВФ насърчава украинските власти да работят със Световната банка за създаване на ефективен, прозрачен и конкурентен пазар за земи.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4110  Пловдив: Близо 140 пациента са минали през приемните кабинети за COVID-19 Пловдив: Близо 140 пациента са минали през приемните кабинети за COVID-19  Пандемията от ковид може да коства на международната стопанска система над 4 трилиона $ Пандемията от ковид може да коства на международната стопанска система над 4 трилиона $  Двама пациенти с COVID-19 починаха в УМБАЛ “Света Анна ” Двама пациенти с COVID-19 починаха в УМБАЛ “Света Анна ”
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР