Личният адвокат на президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Личният адвокат на президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Личният адвокат на Тръмп е в болница

Личният адвокат на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския - Рудолф Джулиани, е с положителен тест за COVID-19. 76-годишният юрист е бил откаран в болница в столицата Вашингтон. До момента не е ясно какви симптоми има Джулиани.

Синът му Андрю, който работи в Белия дом и миналия месец също се разболя, съобщи, че баща му се чувства добре. В Twitter пък президентът Тръмп написа: " Възстановявай се, Руди, ние ще продължим! ".

Thank you to all my friends and followers for all the prayers and kind wishes.

I’m getting great care and feeling good.

Recovering quickly and keeping up with everything.
— Rudy W. Giuliani (@RudyGiuliani)
Рудолф Джулиани, който води съдебните дела срещу резултатите от изобрите, е поредният заболял в близкия кръг на президента. Тръмп и екипът му са подложени на остри критики за неспазване на противоепидемичните мерки.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16331  В Плевен също стартира набирането на кръвна плазма В Плевен също стартира набирането на кръвна плазма  От през днешния ден магазините в Австрия още веднъж работят От през днешния ден магазините в Австрия още веднъж работят  Протест в Прага против ограничаващите ограничения поради COVID-19 Протест в Прага против ограничаващите ограничения поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР