Крадецът, който обра дома на Мира Добрева и още дузина

...
Крадецът, който обра дома на Мира Добрева и още дузина
Коментари Харесай

Възмездие: Страшна смърт за наглия апаш, който нахлу в дома на Мира Добрева!

Крадецът, който обра дома на Мира Добрева и още дузина нейни съседи, загина. Апашът Димитър с воинския прякор Шаката умрял след падане от 4-тия етаж на кооперация в София, в която влязъл да краде за пореден път. Това разкриват ченгета, цитирани от „ Телеграф “. Инцидентът с крадеца станал месец след удара в дома на Мира Добрева и съседката ѝ Емона Карагьозова.

БЛИЦ информира за драматичната случка в средата на август т.г., когато очевидци пуснаха снимки в мрежата.
Те разказаха как мургав мъж с вид на бежанец се е покатерил по балконите, но се хванал за прогнил парапет и се пльоснал от високо. Тогава обаче не се разбра кой е апашът карък.

Жилищата на тв водещата и младата Карагьозова, които се намират в затворен комплекс в кв. „ Изток “, бяха обрани в края на юли. Камери заснели бандита, но лицето му не се вижда, тъй като носел черна кърпа, стигаща до очите. Първа под ударите на Шаката попаднала Емона. По думите ѝ апашът се вмъкнал около 3:30 ч. И духнал с личните ѝ вещи. На стойност около 1000 лв. И бижута. Точно 10 минути по-късно крадецът нахлул в дома на Добрева. И двете спели дълбоко и не усетили набезите.

Характерното при Шаката било, че се катери като паяк по фасадите на сградите, действа изключително бързо и не му пука, че го снимат камери. От видеозаписите се забелязали и други негови белези, осанка, походка, които насочили ченгетата към него, затова и бил сред кръга заподозрени.

Около месец след удара на Мира Добрева Шаката решил да обере друго набелязано жилище в нова кооперация в кв. „ Сухата река “. Облечен с черни дрехи и отново с кърпа през лицето, той се качил до 4-тия етаж. Хванал се за прегради на терасата, но две от тях се счупили и се строполил на паважа. Инцидентът е регистриран на 15 август през нощта.

Будни граждани от блока видели маскирания апаш да лежи на земята и веднага алармирали полицията, като междувременно заснели крадеца и го пуснали във фейсбул. Шаката не издъхнал на място при удара със земята, а изпаднал в кома, обясниха медици. Той бил закаран в болница, където лежал близо месец, а през септември починал. По време на обиски в жилища, които е обитавал, пък криминалисти открили вещи на много от жертвите му, сред които и съседи на Мира Добрева. Стигнали и до заложната къща, в която давал златни накити и антики, които задигнал.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР