Колумбийската певица Шакира дари маски и респиратори за жителите на

...
Колумбийската певица Шакира дари маски и респиратори за жителите на
Коментари Харесай

Шакира дари маски и респиратори на родния си град Баранкиля

Колумбийската певица Шакира дари маски и респиратори за жителите на родния си град Баранкиля, разположен в северната част на страната, предаде ТАСС, цитирана от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6895
Кметът на града Хайме Пумарехо благодари за дарението в Туитър. Той написа, че Шакира е гражданка на Баранкиля, обичана от цял свят. Предпазните средства и оборудването ще са в помощ на медиците от първа линия и със сигурност ще помогнат за спасяването на живота на много нейни съграждани, изтъкна Пумарехо.

Шакира: Защо с кучета може на разходка, а с деца - не?

Певицата от своя страна благодари на екипа на градоначалника за координацията при разпределението на доставката. Първият случай на заразен от Ковнид-19 беше регистриран в Колумбия на 6 март. До 30 април общият брой на инфектираните беше 6 507 души, а смъртните случаи възлязоха на 6 507 души. Броят на оздравелите е 1 439 души.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6895  Няма скупчване на хора по парковете в София макар почивния ден и хубавото време Няма скупчване на хора по парковете в София макар почивния ден и хубавото време  До 31 май е действието на ограничаващата разпоредба за влизане в Австрия До 31 май е действието на ограничаващата разпоредба за влизане в Австрия  Отрицателни са пробите от приютите в Кърджали Отрицателни са пробите от приютите в Кърджали
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР