Кметът на Сливен Стефан Радев изказа съболезнования за загубата на

...
Кметът на Сливен Стефан Радев изказа съболезнования за загубата на
Коментари Харесай

Кметът на Сливен за починалата от COVID-19 лекарка: Загубихме един истински професионалист

Кметът на Сливен Стефан Радев изказа съболезнования за загубата на д-р Илияна Иванова. Тя изгуби битката с коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6987
" Загубихме един истински професионалист, уважаван колега и достоен човек! В борбата за живота на другите тя напусна този свят, за да остане в сърцата на всички, които я познаваха и обичаха. Светла да бъде паметта й и нека почива в мир! ", написа във фейсбук кметът Радев.

Спират брифингите на щаба. Първи случай на починал лекар у нас

За съжаление днес беше съобщено за първия смъртен случай на медик. Тя е работила в инфекциозното отделение на болницата.

1588 са вече случите на COVID-19 в България. 47 са новите случаи от последното денонощие. От днес информацията за разпространението на заразата у нас ще се съобщава по различен начин. Синтезирано и стегнато, само чрез съобщения до медиите. Спират се бригингите на Националния оперативен щаб, начело с ген. Венцислав Мутафчийски.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6987  Заразените с COVID-19 по света към този момент са 3,35 милиона, Европа е най-засегнатият континент Заразените с COVID-19 по света към този момент са 3,35 милиона, Европа е най-засегнатият континент  Швейцария възнамерява да отвори границите си въз основата на двустранни съглашения Швейцария възнамерява да отвори границите си въз основата на двустранни съглашения  Синът на умряла от COVID-19 жена в Ямбол също е инфектиран с ковид Синът на умряла от COVID-19 жена в Ямбол също е инфектиран с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР