Като частни лечебни заведения, каквито ни третира здравната система, сме

...
Като частни лечебни заведения, каквито ни третира здравната система, сме
Коментари Харесай

Д-р Гергана Николова: Много трудно се намират маски

Като частни лечебни заведения, каквито ни третира здравната система, сме оставени да се оправяме сами със снабдяването на лични предпазни средства. Това заяви по БНТ д-р Гергана Николова - общопрактикуващ лекар, член на УС на БЛС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3875
Много трудно се намират маски. Ние ги купуваме на пазарни цени. Трудно е снабдяването. Аз трябва да си сменям маската в рамките на работния ден поне 3-4 пъти. Това са около десетина маски за мен и за сестрата, обясни тя.

Трябва да имаме ръкавици, очила. Това е сериозен недостиг. Дезинфектанти много трудно се намират, цените са много високи, посочи оше тя.

По думите му ситуацията е много динамична, много напрегната.

Опитваме се през Лекарския съюз да подпогнем колегите, каза д-р Николова.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3875  Китай заяви за 31 нови случая на болест с ковид Китай заяви за 31 нови случая на болест с ковид  Полева болница ще бъде открита в изложбен център в Стокхолм Полева болница ще бъде открита в изложбен център в Стокхолм  Акад. Ревалски: Пикът на COVID-19 скоро ще пристигна у нас Акад. Ревалски: Пикът на COVID-19 скоро ще пристигна у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР