Каталунските власти обявиха снощи, че затварят дискотеките и въвеждат вечерен

...
Каталунските власти обявиха снощи, че затварят дискотеките и въвеждат вечерен
Коментари Харесай

Каталуния затваря дискотеките и въвежда вечерен час за ресторантите

Каталунските власти обявиха снощи, че затварят дискотеките и въвеждат вечерен час за игралните зали, баровете и ресторантите, за да се справят с увеличаващите се случаи на коронавирус, съобщи телевизия Бе Еф Ем Те Ве (BFMTV).
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10809
Местната Гражданска отбрана затваря и концертни зали само с един дансинг.

Мярката влиза в сила от днес за две седмици.

Испания въвежда нови ограничения заради увеличаването на случаите на зараза с коронавируса

Решението е взето, след като Испания обяви 280 нови случая на COVID-19 за 24 часа, което е три пъти повече, отколкото преди две седмици.

Близо половината от новите случаи са в североизточната испанска област Каталуния. Преди седмица властите в автономната област препоръчаха на 4-милионното население на регионалната столица Барселона да си стои у дома и хората да излизат само при спешни случаи.

Вчера френският премиер Жан Кастекс препоръча на французите да избягват да пътуват до Каталуния, отбелязва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10809  Германия може да вкара наложително тестване на туристите, завръщащи се от високорискови страни Германия може да вкара наложително тестване на туристите, завръщащи се от високорискови страни  Австрия вкарва нови ограничения за идващите от България Австрия вкарва нови ограничения за идващите от България  Иранският президент предизвести, че коронавирусната рецесия няма да завърши в кратковременен проект Иранският президент предизвести, че коронавирусната рецесия няма да завърши в кратковременен проект
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР