Испанското правителство ще обмисли дали носенето на маски да бъде

...
Испанското правителство ще обмисли дали носенето на маски да бъде
Коментари Харесай

Испания обмисля дали маските да са задължителни на обществени места

Испанското правителство ще обмисли дали носенето на маски да бъде задължително на обществени места, каза здравният министър Салвадор Иля, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8102
В Испания маските в момента са задължителни само в обществения транспорт, а на обществени места са силно препоръчителни. Много испанци носят маски, когато излизат от домовете си, след като страната успя да се справи с недостига, белязал първите седмици на епидемията.

Най-накрая повод за оптимизъм в Испания

По думите на Иля има силен консенсус (сред управителите на испанските провинции) за връщане на задължителното носене на маски.

Експертите на здравното министерство обаче имат нужда от време, за да проучат подробностите по предложението, допълни той. Испания постепенно излиза от строги ограничителни мерки, които забавиха разпространението на COVID-19. Над 27 000 души починаха от инфекцията в страната, а заразените са над 277 000.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8102  Историк: Борбата с черната гибел се е водела съвсем по същия метод, както в този момент с COVID-19 Историк: Борбата с черната гибел се е водела съвсем по същия метод, както в този момент с COVID-19  Психолог: Има повишение на равнището на тревога измежду хората Психолог: Има повишение на равнището на тревога измежду хората  Икономиката на Англия ще се възвърне постепенно от COVID-19 Икономиката на Англия ще се възвърне постепенно от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР