Иранският вицепрезидент и ръководител на организацията по атомна енергия на

...
Иранският вицепрезидент и ръководител на организацията по атомна енергия на
Коментари Харесай

Иранският вицепрезидент е дал положителен тест за COVID-19

Иранският вицепрезидент и ръководител на организацията по атомна енергия на страната Али Акбар Салехи е заразен с коронавируса, предаде БТА, позовавайки се на ДПА и ТАСС.

Салехи е дал положителен тест през седмицата и оттогава е в карантина, съобщава агенция Тасним. Вицепрезидентът се чувства добре, според изявление на Иранската организация по атомна енергия. Салехи стана вторият заместник на Хасан Рохани, заразил се с коронавируса. Мохамад Багер Ноубахт съобщи вчера, че тестът му се е оказал положителен.

Общият брой на заразените в Иран надхвърли половин милион души. За последните 24 часа са регистрирани нови 3822 случая на коронавируса, с което броят им достигна 500 075. Броят на жертвите за последните 24 часа е 251, с което смъртните случаи вследствие на коронавируса достигнаха 28 544 от началото на епидемията.

Изпълняващият длъжността здравен министър Саид Намаки заяви, че властите планират да направят носенето на маски задължително и в други големи градове, след като вчера беше въведено такова изискване в Техеран.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13103  Британски учени: Прането усилва риска от заразяване с COVID-19 Британски учени: Прането усилва риска от заразяване с COVID-19  4635 нови случая на COVID-19 за последните 24 часа в Чехия 4635 нови случая на COVID-19 за последните 24 часа в Чехия  Във Англия стартира всеобщо тестване дали имунизацията БЦЖ защищава от COVID-19 Във Англия стартира всеобщо тестване дали имунизацията БЦЖ защищава от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР