Има проучвания, че хората със сърдечни заболявания имат по-малък резерв

...
Има проучвания, че хората със сърдечни заболявания имат по-малък резерв
Коментари Харесай

Кардиолог с важни съвети за хората със сърдечни болести в условия на пандемия

Има проучвания, че хората със сърдечни заболявания имат по-малък резерв да посрещнат коронавируса. Това заяви пред БТВ кардиологът доц. д-р Васил Велчев от болница „ Св. Анна “.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4619
" Предупреждение не искам да отправям, но молба –да. При епидемия хората си пият редовно хапчетата, това е и моята молба. Нека не се стига до лекарските кабинети ", каза още експертът.

Ето кои са най-честите характеристики на смъртоносния COVID-19

" Хората с проблеми, обаче, нека не търпят и да се свържат с лекар. Лекарите даваме повече консултации по телефона, но ако човек има прилошаване и гръдна болка да отиде на лекар ", разкри доц.д-р Велев.

" Силно намаляха пациентите в болниците с инфаркт. Това е феномен. Вариант е хората да си стоят вкъщи и да търпят гръдната болка, другият фактор е, че София никога не е имал толкова чист въздух. Феноменът, който наблюдаваме е с много фактори – ще го разберем напълно след пандемията ", разкри той.

" Бъдете оптимисти, трябва да преминем заедно през това. Стойте си вкъщи, пийте си лекарствата и се обаждайте на лекарите си ", завърши доц. д-р Васил Велчев.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4619  В Германия стартира тестването на хора за антитела против ковид В Германия стартира тестването на хора за антитела против ковид  Журналист разкри по какъв начин протича през днешния ден животът в Китай Журналист разкри по какъв начин протича през днешния ден животът в Китай  Жертвите на COVID-19 във Франция надвишиха 10 000 души Жертвите на COVID-19 във Франция надвишиха 10 000 души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР