Излизането от извънредните мерки заради коронавируса в Италия ще стане

...
Излизането от извънредните мерки заради коронавируса в Италия ще стане
Коментари Харесай

Италия планира да активира на четири етапа различни сектори от икономиката

Излизането от извънредните мерки заради коронавируса в Италия ще стане постепенно на четири етапа, като първият може да започне още в понеделник, 27 април, съобщават италиански медии, цитирани от Франс прес. Правителството още не е обявило нищо официално.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6184
Четири понеделника ще определят ритъма на деблокирането на страната след изолацията, въведена на 9 март за предотвратяване на разпространението на COVID-19, посочва в. " Кориере дела сера ".

" Всичко ще зависи от кривата на случаите на зараза " и ако тя не се повишава, заводите за селскостопански машини и за лесовъдството ще могат да възобновят работа на 27 април ", отбелязва изданието.

Автомобилната промишленост настоява за възобновяване на производството

Ако няма изненади, на 4 май ще бъдат открити строежите и текстилната и модната индустрия. Следващия понеделник, 11 май, ще бъдат отворени магазините за облекла и обувки, следвани от други търговски обекти. На четвъртия понеделник, 18 май, ще дойде ред и на баровете, ресторантите и фризьорските салони, според същия източник.

Постепенното възстановяване на дейността, разбира се, ще бъде съпроводено от стриктни мерки за хигиена и социална дистанция, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6184  Германия се приготвя за втора вълна от ковид Германия се приготвя за втора вълна от ковид  Ваксина е излекувала маймуни от ковид? Ваксина е излекувала маймуни от ковид?  Турският министър на опазването на здравето: Истанбул беше турският Ухан Турският министър на опазването на здравето: Истанбул беше турският Ухан
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР