Заместник-кметът на Париж Селия Блоел увери жителите на столицата, че

...
Заместник-кметът на Париж Селия Блоел увери жителите на столицата, че
Коментари Харесай

Парижките власти увериха населението, че употребата на питейна вода е безопасно

Заместник-кметът на Париж Селия Блоел увери жителите на столицата, че употребата на питейна вода е абсолютно безопасно. Това изявление тя направи днес за радио Ер Те Ел, след като в тръбопроводите за непитейна вода бяха открити следи от коронавирус, предадоха БТА и ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5954
" Лаборатория ежедневно прави анализ на питейната и непитейната вода ", каза заместник-кметът. Блоел подчерта, че тръбопроводите с непитейна вода, използвана за миене на улици и за поливане на градини, се захранват от Сена и канала Урк. " В нея бяха открити незначителни следи от коронавируса и прекратихме нейното използване ", каза тя.

Що се отнася до питейната вода, преминаваща по отделен тръбопровод, тя, според Блоел, не съдържа следи от коронавирус. Питейната вода се обработва на три етапа и е едно от нещата, които се контролират най-строго във Франция, затова няма никакъв риск от употребата на питейна вода, заяви заместник-кметът.

В неделя лаборатория на държавната компания " О дьо Пари ", осигуряваща водоснабдяването на френската столица, съобщи, че е открила следи от коронавирус в тръбопроводите за непитейна вода, припомня ТАСС.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5954  Епидемията от ковид в Словения отслабва Епидемията от ковид в Словения отслабва  Какво е положениeтo по КПП-тата в следобедните часове Какво е положениeтo по КПП-тата в следобедните часове  Един умрял, седем новозаразени и 24 излекувани пациенти в Северна Македония Един умрял, седем новозаразени и 24 излекувани пациенти в Северна Македония
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР