Жена от Нидерландия направи дарение за 100 безработни и майки

...
Жена от Нидерландия направи дарение за 100 безработни и майки
Коментари Харесай

Жена от Нидерландия направи дарение за сто безработни и майки с деца от поповското село Садина

Жена от Нидерландия направи дарение за 100 безработни и майки с деца от поповското село Садина. Теа Теа Ерхарт от 12 години живее в съседното село Помощица и решила да зарадва нуждаещи се от региона, разказа за БТА кметът на Садина Хриска Тодорова.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5262
Холандката дарява хранителни продукти на обща стойност 1940 лева. Всеки пакет сдържа девет артикула - олио, захар, различни варива, колбас, плодове, а изричното желание на дарителя е било да има и шоколад. Стойността на един пакет е 19,40 лв.
Теа сама се е свързала с кметицата, за да реализира дарението си. Благотворителността при нея не е епизодична, казва Тодорова.

Дарение! Китаец изпрати 10 000 маски на община Земен

Споделила е, че всяка година по Коледа дарява жителите на своето село Помощица, които са малко над 30 души.
Днес, на Велики понеделник, с жеста си тя се опитала да направи малко по-лек живота на хората в затруднено положение от Садина.

Садина е едно от големите села в Поповска община. Тук сега живеят почти 1000 души. По думите на Тодорова, хората не усещат негативно изолацията, тъй като имат градини и селски дворове. Но пък са предпазливи и спазват изискванията на властите.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5262  Професор от Професор от " Пирогов " разкри по кое време ще е пика на пандемията и разгласи: Интубираме пациенти с COVID-19 безусловно на входа на болничното заведение  Папата възхвали ролята на дамите по време на епидемията Папата възхвали ролята на дамите по време на епидемията  Раздадоха топъл обяд на русенци Раздадоха топъл обяд на русенци
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР