Екранната половинка на Георги Любенов очаква третото си дете. Ева

...
Екранната половинка на Георги Любенов очаква третото си дете. Ева
Коментари Харесай

Бременната Ева Кикерезова дефилира на сцената на SFW

Екранната половинка на Георги Любенов очаква третото си дете. Ева поддържа перфектна форма, за да може да съчетава професията си и изявата на модния подиум. Въпреки че, до броени дни, Кикерезова ще влезе в осмия месец на бременността си, красавицата продължава с лекота да се превъплъщава в ролята на модел. Освен в рубриката си в Денят започва с Георги Любенов, по БНТ, ще я видим на есенното ревю с облекла за бременни.



След като наскоро представи дебютната си колекция „ Creation”, родния бранд Instinct, ще покаже есенно-зимната линия „ Velvet collection” на 17-и септември, от 19.00 часа, в първата вечер на SFW, в зала EFE, на столичния хотел Маринела.



Дни преди да се качи на подиума, този път като дизайнер, моделът Руслана Канева споделя: „ През 2008г. се докоснах до модния свят след като бях поканена за модел в голяма модна агенция. Последваха ревюта, фотосесии, запознанства с дизайнери и много ангажименти на модния подиум.Така започнах да се явявам и по конкурси за красота, както в България, така и в чужбина.

Кралицата на Испания прикова погледите към себе си и отново накара всички да говорят за нея заради... (СНИМКИ)

От всички спечелени титли, най-скъпа ми е мечтаната титла Мис България Бюти през 2009г. Сбъдвайки тази своя мечта, осъзнах че ще изпитвам много по-голямо удоволствие да творя облекла вместо да ги представям.Именно тогава в главата ми започна да зрее идеята за мой бранд и мои дизайнерски решения. Непрекъснато измислях модели и сценарий за ревюта в главата си, заменях ги с нови и така до безкрай.” Срещата с бременната й приятелка от детството я вдъхновява да се захване с реализацията на мечтата си. Необходимостта от удобни, елегантни и модерни дрехи за бременни жени я провокира да започне да проектира своите модели. Така се ражда www.instinct.store.



В ревюто ще видим феерия от елегантни облекла, които създават на бременните жени усещане за стил, практичност и изисканост. Ежедневни модели се редуват с официални рокли, а изборът на материи е съобразен с чувствителната кожа на бременните жени в най-щастливия период от живота им. В предстоящото ревю Instinct си партнира с актуалната марка Sevy By Sevdalina. Ръчно изработените от дизайнерката тюрбани за коса са чудесно допълнение към цялостната модерна визия на съвременната жена.



„ Instinct е за тези, които не обичат ограниченията. За жените, които знаят какво искат и обичат да изглеждат безупречно. За жените, които работят всеки ден и за тези, които не спират да работят по себе си, а тяхната визия е визитната им картичка. За жените, чиято слабост е модата. За жените, които влизайки в стаята огряват пространството, защото те са създателки. Създателки на вдъхновение, на закрила, на мечти и на животи. Instinct e за бременни! Защото първото, който подсказва на една майка какво трябва и какво не, е нейния инстинкт.” – казва в заключение младия дизайнер Руслана Канева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР